•  
  •   První chody
  •  
  •   Polévka dne - dle sezónních surovin
  •                                                        190 Kč                                                     
  •  
  •   Trhaný listový salát s marinovaným chřestem, dresink z kerblíku a sýru cottage
  •    310 Kč

  •      Parfait ze prstrhu duhového na carpacciu z okurky ochucené koprovým Créme Fraiche
  •     290 Kč

  •  Paštika z uezeného králičího hřbetu s řeřichovým moussem a višňovým gelem
  •     320 Kč
  •  
  •     Šneci pečení, nadívaní se sardelemi, citronem, majoránkou a cibulí
  •     290 Kč
  •  
  •     Hovězí Tartar s lanýžovým olejem, rukolou, kapary a topinkami
  •       380 Kč 

  •       Grrilované mušle svatého Jakuba s květákovým pyré a medovou karotkou
  •       420 Kč
  •  
  • Terinka z kachních jater Foie gras s rybízovým coulis a chlebem ze sušeného ovoce
  •       490 Kč
  •  
  • Vegetariánské speciality

  •       Domácí ravioly plněné bylinkovou ricottou se špenátem a grilovaným žampionem Portobello
  •        380 Kč

  •          Cuketové špagety se sušenými rajčaty, čerstvou bazalkou a Mozarellou di Bufalla
  •        340 Kč

  •          Krémové hráškové risotto se sýrem Grana Padano a rukolou
  •                      360 Kč             
  •  
  •   Hlavní chody
  •  
  •        Pečené kuřecí prso „Supreme“ s pyré ze sladké kukuřice a rajčetem plněným chorizovým kuskusem
  •              460 Kč    
  •  
  •         Filátko ze pstruha s grilovanou zeleninou,  cherry rajčátka
  •         480 Kč
  •  
  •            Grilovaný telecí hřbet s marinovaným artyčokem a bramborem gratinovaným s medvědím česnekem
  •          590 Kč

  •           Konfitované kachní stehno a grilované prso s 
  •       bramborovým knedlíkem a červeným zelím
  •              490 Kč   
  •                                     
  •          Pomalu dušené jehněčí kolínko v červeném víně s glazovanou mladou zeleninou a pažitkovým bramborem
  •           490 Kč 
  •  
  •         Na másle pečené filátko z candáta s císařským hráškem a cherry rajčátky
  •          590 Kč
  •  
  •      380g  Chateaubriand steak s hříbkovou omáčkou a bramborovo-cibulové krokety
  •           990 Kč
  •  
  •          Přílohy
  •  
  •                Pečené rané brambůrky 
  •                                                                                   90 Kč                                                                                                                          
  •          Grilovaná zelenina
  •             90 Kč

  •            Restovaný špenát
  •            90 Kč

  •             Parmezánové rizoto
  •            90 Kč

  •             Trhaný salát s rajčaty
  •             120 Kč

 

 

 
Zavřít